Výrobci / značky
Novinky
APÁLI Carp Cup 2018

Martin si se svím otcem Petřem vedli v náročném závodu na jihu Slovenska skvěle. Obsadili 4. místo a vyhráli svůj sektor A. Gratulace pánové !!!   Více - klikni jsem

více
Carp Maratón Zelená Voda 2018

Skvělý výkon podali borci Michal a Lukáš na težkém závodu Carp Maratón Zelená Voda 2018, kde se jim podařilo vyhrát krásné 3. místo !    Více - klikni jsem  

více
ECCJ 2018

Carp-B Team v složení Michal, Marcel a kapitán teamu Matej vyhráli tento prestížní závod juniorů !    Veľká gratulace pánové !!!   Více - klikni jsem

více

Obchodní podmínky - GDPR

Úvod OBCHODNÍ PODMÍNKY - GDPR

Obchodní a smluvní podmínky

1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ

 Tyto obchodní podmínky platí pouze pro nákup v internetovém obchodě www.carp-b.cz. Internetový obchod provozuje firma CARP-B E&I s.r.o., Hornická 1251, Dubňany 69603. Podmínky prodeje blíže upřesňují práva a povinnosti prodávajícího (dále jen provozovatel) a kupujícího (dále jen zákazník). 

 

Práva a povinnosti účastníků kupní smlouvy se řídí právní úpravou kupní smlouvy dle ust.. § 588 a násl. ve spojení s ust.. § 612 a násl. zákona č.. 40/1964 Sb., Občanský zákoník.

2. PŘEDMĚT SMLOUVY 

 Předmětem smlouvy je pouze zboží uvedené v kupní smlouvě - objednávce.  Provozovatel se zavazuje, že kupujícímu na základě jeho objednávky dodá zboží pouze v perfektním stavu a v souladu se specifikacemi a vlastnostmi obvyklými pro daný druh zboží, které vyhovuje daným normám, předpisům či nařízením platným na území České republiky. 

3. MÍSTO PLNĚNÍ

 Místem plnění je provozovna a sklad prodávajícího, kde provozovatel předá na základě objednávky kupujícího zboží dopravci - přepravní firmě, nebo je to místo osobního odběru. CARP-B E&I s.r.o., Milotice , Na samotě, 696 05  

4. OBJEDNÁVKA ZBOŽÍ A UZAVŘENÍ SMLOUVY

 Podmínkou pro naplnění platnosti elektronické objednávky je vyplnění veškerých předepsaných údajů a náležitostí uvedených v objednávkovém formuláři. Objednávka je brána jako návrh kupní smlouvy a ta vznikne samotným dodáním zboží. V některých zejména cenově náročnějších případech si provozovatel vyhrazuje právo k vzniku kupní smlouvy potvrzením objednávky nebo finanční úhradou zálohy kupujícím. Taková objednávka bude ve většině případech autorizována vhodným způsobem např. písemně, telefonicky či faxem. Objednávka bude považována za neplatnou, pokud kupující tuto autorizaci odmítné. Pro případ osobního odběru je internetová objednávka závazná (kupující musí předložit doklad o elektronické objednávce) a kupní smlouva vzniká až při předání zboží v kamenné prodejně. Provozovatel si také vyhrazuje právo na zrušení objednávky v případě chyby při typování ceny. 

5. ZÁRUKA A REKLAMACE

Záruka začíná běžet dnem převzetí výrobku spotřebitelem. Na zboží je poskytována záruka 24 měsíců. Prodejce odpovídá za všechny vady výrobku, které se vyskytnou v průběhu záruční doby a nejsou způsobeny zákazníkem.

Vady způsobené nešetrným zacházením nebo mechanickým poškozením nemůžou býti uznány. Reklamaci můžete uplatnit poštou i osobně.

Pokud budete zakoupené zboží zasílat k reklamaci poštou, případně jinou přepravní službou, zašlete tuto zásilku na adresu: 


CARP-B E&I s.r.o,

Horní huť 481,

696 03 Dubňany


Do zásilky přiložte dopis, ve kterém nám napište z jakého důvodu výrobek reklamujete. Dále přiložte do zásilky kopii faktury, nebo údaje, dle kterých budeme schopni Váš nákup identifikovat (jméno na které byla objednávka uskutečněna).


Nezapomínejte zaslat kontaktní údaje (email, telefonní číslo). Jenom tak Vás dokážeme v průběhu reklamace spolehlivě informovat.


Náklady na dopravu reklamovaného výrobku k nám Vám budou zpětně uhrazeny v případě uznání reklamace.


Nikdy nezasílejte reklamované zboží na dobírku. Takové zásilky nepřebíráme.


Kontaktní telefon na obchodní oddělení : +420 773 539 525


Zboží zakoupené v našem e-shopu lze bez udání důvodů do 14-ti dnů vrátit na adresu společnosti CARP-B plus s.r.o, písemně a nebo osobně v provozovně společnosti. Při navrácení zboží je nutno předložit fakturu, či daňový doklad o koupi. Zboží musí být v originálním balení, nepoužité a nepoškozené.

Po oddržení vráceného zboží zkontrolujeme a v co nejkratším termínu odpovídající částku zašleme zpět. Částka se vrací bez poštovného.

6. VĚRNOSTINÍ SLEVY 

Ceníme si spokojených zákazníků, kteří se k nám pravidelně vracejí. Proto nabízíme nasledující věrnostní slevy:   


- slevu 5 % získáte již při registraci   

- slevu 8 % získáte jakmile vaše nákupy překročí částku 12 000 Kč s DPH   

- slevu 10% získáte jakmile vaše nákupy překročí částku 25 000 kč s DPH


Pro jejich získání je třeba se zaregistrovat.

Sleva bude automaticky odečtena po překročení dané útraty již u dalšího nákupu.

Slevy platí po celou dobu registrace počítáno od první objednávky.

7. CENA A PLATBA

 Ceny uvedené v elektronickém obchodě provozovatele jsou platné v okamžiku objednání. Provozovatel si vyhrazuje právo na změnu ceny zejména v případě chyby ceny, změny kursu nebo při výrazných změnách dodavatelských podmínek výrobců a ostatních dodavatelů zboží. O těchto skutečnostech musí kupujícího neprodleně informovat a dohodnout s kupujícím změnu ceny. Všechny ceny v elektronickém obchodě jsou uvedeny s DPH. Kupujícímu bude na základě vzniku kupní smlouvy vystavena faktura, která slouží zároveň jako daňový doklad i dodací list.

8. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 Provozovatel elektronického obchodu www.carp-b.cz si je vědom skutečnosti, že při své činnosti zpracovává informace, které mají ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů, charakter osobních údajů. Prodejce prohlašuje, že si je vědom důležitosti ochrany těchto údajů a bude dodržovat všechna zákonná i etická pravidla související s jejich zpracováním a považuje toto za významnou povinnost vůči kupujícímu. Provozovatel a jeho systém elektronického obchodu disponuje mnohými operačními funkcemi pro ochranu důvěrných a osobních informací. Prodejce při své činnosti neposkytuje ani nepodává osobní informace o svých klientech třetím osobám, neshromažďuje,ani nezpracovává citlivé údaje o registrovaných zákaznících.Regiistrovaným uživatelem se stává každý, kdo provede svou registraci vyplněním registračních údajů v příslušném formuláři. Registrace je dobrovolná a bezplatná a nevyplývají z ní žádné závazky kupujícího k prodejci.Děti ( osoby mladší 18-ti let ) nejsou oprávněny provádět elektronický nákup bez dozoru osoby starší 18-ti let a žádáme je, aby se neregistrovaly ani neudávaly své osobní informace. Zaregistrováním se a vytvořením účtu garantujete, že jste plnoletí.

9. GDPR - General Data Protection Regulation (Všeobecné nařízení na ochranu osobních údajů

Odpovědné místo

CARP-B E&I s.r.o., Hornická 1251, Dubňany 69603 je odpovědným subjektem ve smyslu zákona o ochraně osobních údajů. Souhlasem s naším prohlášením o ochraně osobních údajů, souhlasíte směrem ke CARP-B E&I s.r.o., který je provozovatelem webových stránek, se zpracováním a použitím osobních a dobrovolných informací v souladu s dále uvedenými ustanoveními a v souladu s platnými zákony, včetně zákona o ochraně osobních údajů.

Ochrana osobních údajů je pro společnost CARP-B E&I s.r.o. prioritní záležitostí. Proto zde uvádíme všechny důležité informace týkající se tohoto tématu:

Všeobecné informace

Se všemi osobními údaji zásadně zacházíme důvěrně. Vámi uvedené osobní údaje se zpracovávají, využívají a ukládají za účelem zpracování a provedení Vaší objednávky. Vaše osobní údaje jsou případně předávány našim partnerům, kteří pro nás vykonávají služby (např. dopravní servis). Tito partneři zpracovávají a využívají osobní údaje pouze za účelem provedení objednávky.

Při zpracovávání osobních údajů jsou zohledňována práva na ochranu osobních údajů, a to v souladu se zákonnými ustanoveními. CARP-B E&I s.r.o. případně využije Vaše osobní údaje pro své marketingové účely.

Proti zpracování, využití, popř. předání Vašich osobních údajů pro marketingové účely se můžete kdykoli vyjádřit prostřednictvím e-mailu, popř. můžete odvolat svůj souhlas s tímto typem zpracování, využití či předávání údajů. Poté, co obdržíme Váš nesouhlas, nebudeme již odpovídající údaje zpracovávat a využívat pro interní marketingové účely. Vaše osobní údaje nikdy nepředáváme za marketingovými účely třetím osobám.

Správce osobních údajů

Správcem je vždy společnost CARP-B E&I s.r.o., zastoupena Miroslavem Ševelou, jednatelem, se sídlem Hornická 1251, Dubňany 69603, registrován v ČR u Městského soudu v ......  v oddílu ..., vložce č. ........., IČ: ....... (také jako „CARP-B E&I s.r.o.“ a „správce“).

Konkrétní účely zpracování

Vyřízení objednávky a plnění smlouvy: pokud si u nás objednáte zboží, užíváme Vaše osobní údaje pouze k vyřízení objednávky a doručení Vašeho zboží. Nad rámec tohoto zpracování Vaše osobní údaje užíváme pouze tehdy, pokud nám to umožňují právní předpisy.

Odběratelé newsletteru: pokud nám k tomuto udělíte souhlas, zasíláme Vám personalizovaná obchodní sdělení, za tímto účelem můžeme užívat veškeré osobní údaje, které nám o sobě sdělíte, včetně Vašich nákupů a prohlížení našich newsletterů, abychom Vám zasílali pouze takové nabídky, o které máte skutečně zájem.

Co to jsou osobní údaje

„Osobní údaje týkající se identity“ jsou informace, které slouží explicitně k tomu, aby byla zjištěna Vaše identita. Jsou to údaje typu jméno, bydliště, doručovací adresa, telefonní číslo nebo e-mail.

Archivace osobních údajů

CARP-B E&I s.r.o. po Vás vyžaduje osobní informace v případě:

  • při objednávce z důvodu plnění smlouvy,
  • při účasti v soutěžích, pokud s tímto budete souhlasit,
  • při kontaktu s námi, pokud se na nás obrátíte, budou Vaše osobní údaje použity výhradně pro vyřízení Vašeho požadavku,
  • při registraci budou Vaše osobní údaje použity výhradně pro účely vedení Vašeho účtu,
  • u vyžádání katalogu budou Vaše osobní údaje použity pouze pro zajištění odeslání,
  • při registraci kvůli newsletteru používáme Vaši e-mailovou adresu a popř. Vaše jméno než ukončíte odběr newsletteru. Odhlášení můžete provést kdykoliv.

Vyplněním registračního formuláře prostřednictvím www.carp-b.cz, SMS zprávy, telefonicky či emailem souhlasíte se zařazením Vámi vyplněných osobních údajů do marketingové databáze správce a s jejich následným zpracováním pro marketingové účely Společnosti, tj. nabízení výrobků a služeb, včetně zasílání informací o pořádaných akcích a jiných aktivitách, zahrnující také zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č.480/2004 Sb..

V případě, že ke konkrétnímu zpracování udělíte souhlas, pak je vždy dobrovolný a je možno jej kdykoliv odvolat.

Vaše údaje nám pomáhají individuálně vytvářet a stále zlepšovat Vaše dojmy z nakupování. Používáme jednotlivé osobní údaje pro realizaci objednávek, pro dodávání zboží, pro realizaci platby, aby se předešlo zneužití našich internetových stránek a abychom Vás informovali o objednávkách, produktech, službách a nabídkách, vždy však v nezbytném rozsahu pro daný účel po nezbytně nutnou dobu, nejdéle však do odvolání Vašeho souhlasu.

Všeobecné obchodní podmínky si můžete kdykoli přečíst na stránkách www.carp-b.cz. Na Vašem zákaznickém kontě jsou zaznamenány všechny objednávky, které jste v minulosti provedl. Vaše osobní údaje jsou archivovány pouze tehdy, pokud nám údaje dáte výslovně plně k dispozici.

Třetí osoby

Se všemi osobními údaji zacházíme zásadně důvěrně. Vámi uvedené osobní údaje se zpracovávají, využívají a ukládají za účelem zpracování a provedení Vaší objednávky. Osobní údaje jsou případně předávány našim partnerům, kteří pro nás vykonávají služby (např. dopravní servis). Tito partneři zpracovávají a využívají osobní údaje pouze za účelem provedení objednávky. Při zpracovávání osobních údajů jsou zohledňována práva na ochranu osobních údajů, a to v souladu se zákonnými ustanoveními.

Vaše údaje nikdy nepředáváme pro marketingovými účely třetím osobám.

Právo na poskytnutí informací

Podle zákona o ochraně dat máte právo se bezplatně informovat o svých uložených údajích a máte právo na opravu, blokování nebo vymazání těchto údajů. Pokud máte k tomuto tématu otázky, kontaktujte prosím společnost CARP-B E&I s.r.o. e-mailem.

Cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které používá téměř každá webová stránka, aby identifikovala své pravidelné návštěvníky. Cookies nejsou programy, které by se integrovaly do systému uživatele a mohly jej poškodit. Cookies stránky carp-b.cz neobsahují žádné osobní údaje k Vaší osobě, ale pomáhají stránce carp-b.cz na základě číselného kódu při analýze otevírání webových stránek. Díky zjištěným informacím můžeme upravit naši domovskou stránku tak, aby lépe vyhovovala Vašim potřebám. Samozřejmě máte možnost cookies kdykoli ve svém internetovém prohlížeči zakázat.

Právo na změnu směrnic s ohlášením

Carp-b.cz si vyhrazuje právo kdykoli změnit své směrnice (např. dodací lhůty, náklady na dopravu apod.) při dodržení zákonných předpisů o ochraně osobních údajů. Společnost CARP-B E&I s.r.o. v tomto případě na změny včas upozorní.

Google analytics

Administrátor používá službu Google Analytics, jejímž poskytovatelem je firma Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA). Tato služba pomáhá Administrátorovi analyzovat způsob používání internetového obchodu.

Google Analytics využívá soubory Cookies pro analýzu způsobu využívání internetového obchodu. Cookies jsou malé textové informace ve formě textových souborů, které odesílá server a které jsou ukládány na straně uživatele používajícího internetový obchod (např. na harddisku počítače, notebooku nebo na paměťové kartě smartfonu – podle toho, jaké zařízení používá uživatel navštěvující Internetový obchod).    

Informace získané díky souborům Cookies jsou ukládány na serverech využívaných společnostmi Google Inc, včetně těch na území USA. V případě aktivování anonymní adresy IP během používání internetového obchodu, bude IP adresa zkrácena ještě v členských zemích Evropské unie nebo v jiných zemích, které jsou stranami dohody o Evropském hospodářském prostoru. Pouze ve výjimečných případech bude celá IP adresa předána do USA a tam zkrácena.

Na objednávku Administrátora Google Inc. budou využívat tyto informace s cílem ohodnotit využívání Internetového obchodu Uživatelem, pro vytváření zpráv týkajících se pohybu na stránkách a poskytovat jiné služby spojené s využíváním Internetového obchodu.

Shromažďované údaje jsou přetvářeny v rámci výše uvedených služeb anonymním způsobem (jsou to tzv. neosobní data, která znemožňují identifikaci osoby).  Tyto údaje mají hromadný a anonymní charakter, tj. neobsahují vlastnosti identifikující osobu používající internetový obchod.

Standardně většina internetových prohlížečů a zařízení dostupných na trhu je nastavena tak, že akceptuje ukládání souborů Cookies. Každý má možnost definovat podmínky požívání souborů Cookies prostřednictvím nastavení vlastního internetového prohlížeče nebo vlastního zařízení. To znamená, že lze např. částečně omezit (např. dočasně) nebo zcela vypnout možnost ukládání souborů Cookies – v posledním z těchto případů to ale může ovlivnit některé funkce internetového obchodu.

Nastavení internetového prohlížeče nebo zařízení v oblasti souborů Cookies je velice důležité z pohledu souhlasu s používáním souborů Cookies v internetovém obchodu – podle předpisů takový souhlas může být také vyjádřen prostřednictvím nastavení internetového prohlížeče nebo zařízení. Pokud takový souhlas neexistuje, je nutné odpovídajícím způsobem změnit nastavení internetového prohlížeče nebo zařízení v oblasti souborů Cookies.

Lze také zcela znemožnit předávání údajů ze zařízení uživatele společnosti Google Analytics  s využitím souborů Cookies (včetně předávání IP adresy) cestou stažení a instalace rozšíření pro prohlížeče. Toto rozšíření poskytované společností Google Inc adrese: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Podrobné informace o principech, podle kterých fungují výše popsané služby, včetně principů shromažďování a zpracování údajů, jsou dostupné zde: www.google.com/…cy/partners/.

Zpracovatelé

Správce je oprávněn zpracovávat osobní údaje prostřednictvím zpracovatelů na základě pověření v souvislosti s nabytí účinnost nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné naříze o ochraně osobních údajů)

Firma CARP-B E&I s.r.o. pověřila zpracováním tyto osoby:

– Martin Seemann webadmin, webdesign

– jiné společnosti v podobě přepravce, platební brány, reklamní agentury a společnosti Heureka Shopping s.r.o.

 a to za účelem vyřízení Vašich objednávek a požadavků. 

Informace o vašich právech

Dovolujeme si Vás současně informovat, že ve všech uvedených případech máte práva dle §11, §12 a § 21 zákona č. 101/2000 Sb., máte právo požádat správce o informaci o zpracování Vašich osobních údajů, tj. právo tzv. přístupu k osobním údajům, které se Vás týkají, máte právo je opravit, zablokovat nesprávné osobní údaje nebo požadovat jejich likvidaci.

Od účinnosti Nařízení o ochraně osobních údajů (25. 5. 2018) máte práva dle článku 12 – 23 tohoto nařízení, zejména právo na transparentnost zpracování, právo na informace a přístup k údajům, právo na opravu a výmaz údajů, právo na omezení zpracování údajů a právo na přenositelnost údajů. Dle uvedeného nařízení máte rovněž právo vznést námitku při zpracování pro účely přímého marketingu, včetně profilování. Máte právo nebýt předmětem rozhodnutí založeného na automatizovaném zpracování včetně profilování.

 

10. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ

Tyto obchodní podmínky platí v tom rozsahu a znění, které je uvedeno v elektronickém obchodu provozovatele v den odeslání elektronické objednávky. Kupující při zadání elektronické objednávky prohlašuje, že se s těmito podmínkami seznámil a souhlasí s nimi. Odesláním elektronické objednávky stvrzuje kupující provozovateli, že akceptuje výši ceny za objednané zboží včetně případných expedičních nákladů a dopravních nákladů.

 

CARP-B E&I s.r.o.

Copyright 2018 © CARP-B